Inngangspartier i stål.

Entréen kan være et blikkfang samtidig som den gjør innemiljøet triveligere, varmere og stillere. Dalocs entrépartier gjør alt dette og tåler høy belastning over lang tid, i alle typer klima.

Våre entrépartier av stål.

Dalocs entrépartier er produserte i varmforsinket stål og er dimensjonert for høye krav. Konstruksjonen bygger på en formstabil, fuktresistent, uorganisk isolerende kjerne med lang levetid. Samtlige partier er CE-merket og klassifiserte i følge EN 14351-1 og klimatestet i følge EN 1121.

Daloc YEP66 Inngangsparti.

Inngangsparti YEP66 er både stilrent og stabilt. Det er produsert i varmgalvanisert stål, noe som gir maksimal levetid og minimalt vedlikeholdsbehov. 

Les mer

RC2 i henhold til EN 1627.

C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

CE-merket i henhold til EN 14351-1 og klimatestet i henhold til EN 1121.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Daloc ned til hver minste detalj.

Det er ikke så vanskelig å lage en dør. Men å lage en dør som motstår innbruddsforsøk og over 900°C i en brann for eksempel, det er komplisert. Det er de små detaljene som utgjør hele forskjellen. Det sitter dypt rotfestet i selskapet vårt, at det vi lager skal være skikkelig kvalitet – det er en egen verdi i seg selv.

Her kan du fordype deg i de detaljene som til sammen skaper en dør med et formål.

Alle våre dører.

Her finner du alle våre dører og det meste du trenger å vite om dem for å skaffe deg et raskt overblikk. Du kan også klikke deg videre for å finne typegodkjenning, produktfakta, mål, tegninger m.m.

Vi hjelper deg gjerne.

Dører kan være mye vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det mye enklere.