Kort om Daloc-konsernet

Daloc har vært etablert i Norge siden 2006, og hovedkontoret vårt ligger i Töreboda, midt mellom Sveriges to største innsjøer, Vänern og Vättern. Her produserer vi også mange av dørene våre, i toppmoderne anlegg, og leverer dem til kunder i hele Skandinavia og Europa.

Et konsern med mange formål.

Daloc er et veletablert svensk industrikonsern og en familiebedrift med milliardomsetning som har produsert og solgt klassifiserte stål- og tredører siden 1942. Dører som beskytter mennesker og eiendom mot brann, innbrudd, lyd og andre forstyrrelser og farer.

Konsernet består av flere selskap som med sine ulike produkter og tjenester kompletterer hverandre. All produksjon foregår i Sverige og salget skjer gjennom egne salgskontor i Skandinavia og Europa.

Daloc Norge AS 

i Stavanger og Oslo, Daloc Danmark A/S i København og Århus, samt Daloc Nederland B.V. i Alphen aan den Rijn og Daloc Deutschland GmbH i Hamburg selger konsernets dører på sine respektive markeder.

Daloc Futura AB

er konsernets morselskap og har ansvar for samordning og overgripende konsernspørsmål.

Daloc AB

i Töreboda utvikler og produserer ståldører som beskytter mot brann, lyd og innbrudd i en unik produksjonsprosess med høy grad av automatisering. Herfra foregår også salget av både stål- og tredører til det svenske markedet. I Mellerud produseres konsernets rustfrie dører, høysikkerhetsdører, entrépartier og brannporter.

Daloc Tredører AB

produserer brann- og lydklassifiserte massive tredører. Anlegget i Töreboda er Nord-Europas mest moderne tredørfabrikk med unike produksjonsmetoder.

Secor AB

er franchisegiver til Secor-kjeden som er konsernets riksdekkende salg- og installasjonsorganisasjon i byttemarkedet for boliggårder på det svenske markedet.

Orresta dörr AB

i Kärsta utenfor Västerås produserer konsernet sine mer spesialiserte dørmodeller og detaljer som ikke passer for Dalocs automatiserte serieproduksjon, for eksempel mønsterfinerte tredører og kundetilpassede glass- og skyvepartier.

Les mer om selskapene i Daloc-konsernet