Svalgangsdører fra Daloc.

Våre svalgangsdører gir beskyttelse mot både regn, vind og kulde, samt førsteklasses beskyttelse mot innbrudd, brann og støy.
Kombinasjonen av en gjennomtenkt konstruksjon og innfelte tetningslister gjør at våre svalgangsdører er eksepsjonelt tette. Varmetapet gjennom døren er lav og den gir en effektiv beskyttelse mot fukt, kald trekk og forstyrrende lyder.

Våre svalgangsdører.

Svalgangsdører fra Daloc er i bunn og grunn sikkerhetsdører, men brukes som ytterdører til leiligheter i svalgang eller på bakkenivå. Begge har et estetisk ytre og kan leveres i en mengde ulike farger eller med tremønstret laminat.

Svalgangsdør Daloc Y33 og Y43 i RC3 med U-verdi 0,76 og over.

Svalgangsdør Y33 og Y43 er tiltenkt bruk som ytterdører for leiligheter mot svalgang eller på bakkeplan, utsatte for vær og vind..

Les mer

Opptil 60 minutter.

Opptil Rw 50 dB.

EN 13501-2 klass Sa og S200

RC3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

U-verdi 0,76-2,4.

CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Oppfyller klimaklasse 3 i henhold til EN 12219 for klima A og D.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

  • 1
  • 2
/2
Den solide og formstabile konstruksjonen gjør at du får en dør som holder år etter år, uten å miste sine egenskaper.
Dørbladet skaper sammen med stålkarmen en formstabil og tett enhet som ikke lekker varme, eller slipper støy, lukt og trekk inn i leiligheten.

Beholder ytelsen over tid.

Våre dørers høye formstabilitet gjør at du slipper en skjev dør som slipper inn støy, lukt og trekk utenfra, eller som lekker varme.

Den formstabile konstruksjonen oppfyller kravene til klasse 3 (den høyeste klassen) i følge EN 12219, klimatisk påvirkning på dører, for klima A og D som er de mest krevende testkravene.

Det skaper et bedre inneklima med mindre energitap, noe som er enda et argument for borettslag og eiendomsbesittere.

Daloc ned til hver minste detalj.

Det er ikke så vanskelig å lage en dør. Men å lage en dør som motstår innbruddsforsøk og over 900°C i en brann for eksempel, det er komplisert. Det er de små detaljene som utgjør hele forskjellen. Det sitter dypt rotfestet i selskapet vårt, at det vi lager skal være skikkelig kvalitet – det er en egen verdi i seg selv.

Her kan du fordype deg i de detaljene som til sammen skaper en dør med et formål.

Vi hjelper deg gjerne.

Vi vet at dette med dører ikke er så enkelt som det kan se ut som. Derfor hjelper vi deg gjerne med det du trenger for at prosjektene dine skal lykkes. Du kan trygt støtte deg på vår kunnskap uansett hvor du er i prosessen. På den måten unngår du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.