Sertifisert for å stå imot et kraftig brekkjern.

Det er forskjell på dører. En vanlig inngangsdør har ofte ingen innbruddssikring i det hele tatt. Mange tror at en god ekstralås er nok til å stoppe tyven. Men vanligvis er det dørbladet, eller den gamle karmen, som er de svake punktene. Med et brekkjern tar tyven seg forbi en vanlig leilighetsentrédør, med eller uten ekstralås, på sekunder. Sikkerhetsdører fra Daloc er testet og sertifisert mot innbrudd med innbruddsklasse RC3 og RC4. Det vil si at de også står imot angrep fra inntrengere som er villige til å ta sjanser og bruke mer tid. Sikkerheten ligger i en sterk og seig konstruksjon der vi har tatt hensyn til alle de små detaljene.

Standard inbruddsklasse RC3 i henhold til EN 1627. RC4 som tillegg.

Det er lett å tro at veldig store og tunge sikkerhetsdører skaper mest jobb for tyvene. Men på samme måte som en liten datamaskin kan være mye mer avansert enn en stor, kan en tynnere og mer elegant sikkerhetsdør fra Daloc være vanskeligere å forsere enn en dør som er både tyngre og større. Det er innsiden som avgjør. Dørens motstandskraft er ganske enkelt en funksjon av konstruksjon og materiale.

Daloc Sikkerhetsdør oppfyller alle krav.

I motsetning til brannvern har innbruddssikring ingen egne lovkrav. Sertifisering og produksjonskontroll av innbruddssikring er derfor frivillig å innhente, noe som slett ikke er en selvfølge for dørprodusenter. Men, den eneste måten for deg som kunde å kunne stole på det dørprodusenten lover er imidlertid at produsenten også presenterer sertifikater fra uavhengige testinstitutter.

For Daloc er det derfor en selvfølge å få uavhengige tredjeparter til å sertifisere sine sikkerhetsdører. For å opprettholde sertifikatene er det også inkludert årlig produksjonskontroll fra sertifiseringsorganet. Utsteder av sertifikatet kan også foreta stikkprøver i produsentens lokaler, uten forvarsel, for å kontrollere at en produsert sikkerhetsdør er i samsvar med et sertifisert eksemplar. Dette gir deg som kjøper trygghet for at døren din lever opp til de kravene som stilles når den er på plass i leiligheten din.

Daloc har innbruddssertifikater fra RISE (Sverige), Rosenheim (Tyskland) og SKG-IKOB (Nederland), samt godkjenning fra Sikringsguiden (Danmark) og FG Skadeteknikk (Finans Norge Forsikringsdrift).

Daloc-dør til ditt hjem, din forening eller eiendom?

Det er enklere enn du tror - og skaper et stille og trygt hjem. Og fornøyde naboer.

Vi hjelper gjerne til.

Dører kan være vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det betydelig enklere.