Dører til ditt byggeprosjekt.

Dører til ditt byggeprosjekt.

Siden 1942 har vi utviklet og produsert stål- og tredører som beskytter liv og eiendom mot brann, støy og innbrudd. Kort sagt, dører med et tydelig formål. Som arkitekt, entreprenør eller forhandler kan du trygt lene deg på vår kompetanse og kunnskap hvor enn du befinner deg i byggeprosessen. På den måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Over 80 års samlet kunnskap til din disposisjon.

Daloc har vært etablert i Norge siden 2006, og hovedkontoret vårt ligger i Töreboda, midt mellom Sveriges to største innsjøer, Vänern og Vättern. Her produserer vi også mange av dørene våre, i topp moderne anlegg, og leverer dem til kunder i hele Skandinavia og Europa. I dag er vi en av Europas fremste dørprodusenter. Det hele startet med en branndør i 1942, og siden har vi utviklet både dører og egen virksomhet kontinuerlig.

 

Her er noen av fordelene med å samarbeide med Daloc:

Daloc-dører i miljødatabaser.

Vi vil gjøre det enklere for deg som vil velge bærekraftige dører til prosjektene dine. Derfor finner du våre dører i miljødatabasene under. Det er et resultat av vårt miljøarbeid og av at våre produksjonsmetoder er tilpasset for å bidra til et sterkt og økologisk bærekraftig samfunn.

Vi hjelper deg gjerne.

Dører kan være mye vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det mye enklere.