Hurtigsortiment og lagerdører.

Vi vet at byggeprosessen ikke må stoppe opp. Det er en selvfølge at dørene dine leveres fra oss i tide, og det skal mye til for at vi ikke holder hva vi har lovet. Hvis du har et raskt behov for branndører, lyddører eller sikkerhetsdører, finnes et utvalg av våre dører hos lagerførende forhandlere.

Lagerførende forhandlere.

Hvis du har et raskt behov for branndører, lyddører eller sikkerhetsdører, finnes et utvalg av våre dører hos lagerførende forhandlere.

Oslo

Firesafe AS

Robsrudskogen 15, 1470 Lørenskog

Tel: +47 09 110
E-post
Kart

Stavanger

Thermax AS

Orstadveien 128 C, 4353 Klepp Stasjon

Tel: 51 43 75 39
E-post
Kart

Hurtigsortiment

Vi har samlet noen av de mest kjøpte dørene i et hurtigsortiment. Du får dørene etter to uker og kan starte monteringen rett etter levering. Raskt, smart og smidig på én gang!

Alle våre dører.

Her finner du alle våre dører og det meste du trenger å vite om dem for å skaffe deg et raskt overblikk. Du kan også klikke deg videre for å finne typegodkjenning, produktfakta, mål, tegninger m.m.

Vi hjelper deg gjerne.

Dører kan være mye vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det mye enklere.