Om Daloc – Skandinavias ledende produsent av sikre dører.

Om Daloc – Skandinavias ledende produsent av sikre dører.

Allerede da vi utviklet vår første dør i 1942 hadde den et tydelig formål: å redde liv. Den målsetningen har vært helt sentral for oss gjennom årene. Suksessfaktorene er innovativt design, intelligente konstruksjoner og egenutviklet produksjonsteknologi. Og ikke minst kompetente og engasjerte medarbeidere.

Våre dører har et formål. Det har vi også.

Helt siden 1942 har hver eneste dør vi har produsert hatt et viktig formål. Å stoppe innbruddstyver og støy, eksplosjoner og skudd, flammer og dødelige branngasser. Å øke trivselen og tryggheten i hjem og skoler, på hotell og arenaer. Å redde liv.

På samme måte som våre dører har et formål, har selskapet vårt det også: å hjelpe våre kunder med å lykkes med sine prosjekter.

Omfattende kunnskap, stort engasjement og lang erfaring gjør at vi ikke bare leder utviklingen av klassifiserte dører. Vi er i tillegg en god partner for alle som trenger førsteklasses dører.

Doors with purpose.

Riktig dør åpnes, og en ny karriere begynner. Tenk på hvilken betydning en dør kan ha. Men etter det glemmes døren lett. Men vi hos Daloc glemmer aldri hvor viktige dører er eller hvilken viktig rolle de ofte har i menneskers liv. Det er det som er Doors with purpose.

Alt begynte med branndører og kassaskap.

Når vi startet vår virksomhet på begynnelsen av førtitallet produserte vi også kassaskap. Men det var når vi begynte å fokusere på dører at det tok ordentlig av. I dag er vi Skandinavias ledende produsent av klassifiserte dører i stål og tre. Her kan du lese mer om vår reise.

Fremtiden ser lys ut.

Det har alltid vært et stort behov for gode dører og vi er sikre på at behovet ikke kommer til å bli mindre. Det gjør at vi kan tenke langsiktig og legge planer for fremtiden.

Vårt miljø- og bærekraftsarbeid.

Nærheten til naturen gjør at det alltid har vært en selvfølgelighet for oss å bidra til et sterkt og økologisk bærekraftig samfunn. Derfor produserer vi våre dører så klimavennlig og energieffektivt som mulig. Og for at de skal vare og gjøre nytte for seg i veldig lang tid fremover.