Slik beskytter en dør fra Daloc ved brann.

I Norge er det over 1100 leilighetsbranner hvert år.* Velg en dør som ikke bare beskytter mot tyver, støy og lukt fra trappeoppgangen. Men også når det er over 900°C på den andre siden av døren.
* Kilde: NordicFireStatistics.org. Tallet gjelder for 2017.

Standard brannklasse EI30 og branngasstetthetsklasse S200.

Oppfyller alle gjeldende lovkrav

Dørene våre har vært gjennom en rekke tester ved uavhengige skandinaviske institutter. De oppfyller alle gjeldende lovkrav og er typegodkjent for å beskytte mot varme branngasser og brann i minst 30 minutter. Det er tre viktige forhold som testes:

1. Døren skal beskytte mot stikkflammer

I en fullt utviklet brann kan temperaturen overstige 900 grader, noe som medfører ekstreme påkjenninger. En feilkonstruert dør kan bøye seg eller sprekke ved slike temperaturer. Da kan det oppstå revner, der såkalte stikkflammer kan trenge inn og antennes på den siden der det ikke brenner. Det skjer ikke med en dør fra Daloc.

2. Døren må ikke bli for varm

Døren må være isolert slik at den ikke blir for varm. Varmen kan antenne den siden der det ikke brenner (selv om flammene ikke når dit). En dør fra Daloc er konstruert slik at stigningen i gjennomsnittstemperaturen på dørbladet ikke skal overstige 140 grader på den siden der det ikke brenner.

3. Døren skal stoppe farlige branngasser

De giftige branngassene er det som er aller farligst under en brann. Karbonmonoksid er den gassen som tar flest liv under branner. Den er ekstra farlig fordi den ikke lukt. Andre farlige gasser er hydrogencyanid og hydrogenklorid. Alle leilighetsdørene fra Daloc holder tett mot varme branngasser.

Send en forespørsel.

Hva koster en Daloc Sikkerhetsdør?

Vil du vite hva en sikkerhetsdør til din leilighet koster? Eller er dere flere som vurderer å bytte dører og leter etter pris på sikkerhetsdører? Forvalter du eiendommer eller er du med i styret i et borettslag og vil vite kostnadene forbundet med å bytte til sikkerhetsdører?

Fyll inn skjemaet under så får du et tilbud fra oss eller en av våre partnere. Du forplikter deg ikke til noe ved å sende inn denne prisforespørselen.

Legg gjerne ved et bilde (jpg, jpeg eller png og maks 10MB) av din gamle dør.

Daloc-dør til ditt hjem, din forening eller eiendom?

Det er enklere enn du tror - og skaper et stille og trygt hjem. Og fornøyde naboer.

Vi hjelper gjerne til.

Dører kan være vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det betydelig enklere.