Bedre innemiljø – Daloc-døren beskytter mot støy.

Du hører forskjellen med en gang. Eller rettere sagt. Du hører nesten ingenting. Takket være effektive tetningslister, lyddempende isolasjon av mineralull og lydabsorberende innvendige materialer absorberer døren støy fra trappeoppgangen og gir god lydkomfort.

Standard lydisolering 38dB. Opptil 50dB som tillegg.

Formstabil konstruksjon.

Dørbladets lyddempende egenskaper bygges opp av lydisolerende mineralull og innvendige lydabsorbenter. Den lydisolerende konstruksjonen demper skrik og skål fra trappeoppgangen og skaper en behagelig lydkomfort i leiligheten.

Denne formstabile konstruksjonen slår seg ikke og blir ikke skjev av fukt og temperaturforskjeller, noe som gjør at de lydisolerende egenskapene beholdes.

Send en forespørsel.

Hva koster en Daloc Sikkerhetsdør?

Vil du vite hva en sikkerhetsdør til din leilighet koster? Eller er dere flere som vurderer å bytte dører og leter etter pris på sikkerhetsdører? Forvalter du eiendommer eller er du med i styret i et borettslag og vil vite kostnadene forbundet med å bytte til sikkerhetsdører?

Fyll inn skjemaet under så får du et tilbud fra oss eller en av våre partnere. Du forplikter deg ikke til noe ved å sende inn denne prisforespørselen.

Legg gjerne ved et bilde (jpg, jpeg eller png og maks 10MB) av din gamle dør.

Daloc-dør til ditt hjem, din forening eller eiendom?

Det er enklere enn du tror - og skaper et stille og trygt hjem. Og fornøyde naboer.

Vi hjelper gjerne til.

Dører kan være vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det betydelig enklere.