Våre dører beskytter like bra i morgen som i dag.

John W. Johansson som grunnla Daloc pleide å si: ”Skal man gjøre noe så skal man gjøre det skikkelig”. Denne tanken har alltid gjennomsyret bedriften vår og det har gjort oss til Skandinavias ledende produsent av dører.

Vi tror på fremtiden. Derfor ble det nylig besluttet å investere en kvart milliard SEK i produksjonsanleggene fram mot år 2025 for å øke produksjonskapasiteten og muliggjøre fortsatt vekst for konsernet. Men gjort på en slik måte at naturressursene ikke skal påvirkes negativt på lang sikt.

Bærekraftige dører for et bærekraftig miljø.

Miljøarbeid har alltid vært viktig for oss. Det er en selvfølge å ta hensyn til naturen, bostedene og de som bor på de stedene der vi har vårt virke. Vi vil bidra til et sterkt og økologisk bærekraftig samfunn.

Derfor ligger vi langt fremme når det gjelder å miljøtilpasse virksomheten vår og sørge for at våre produksjonsmetoder har lav miljøpåvirkning.

Vi utvikler fremtidens dører.

Innovasjon og smarte produksjonsmetoder er en nøkkel til vår suksess og noe som ligger vårt hjerte nært. Vi går våre egne veier og utvikler våre egne produkter og løsninger. Slik har vi alltid jobbet. Resultatet er dører av høy kvalitet som produseres i våre egne fabrikker i Sverige som er bland de mest moderne i hele Europa.

Vi streber alltid etter å inspirere, overraske og overgå våre egne og våre kunders forventninger. På den måten lykkes vi med å ta stadig nye steg i utviklingen av hvordan dører kan se ut og fungere.

Vi produserer med perfeksjon.

Døren som idé er i og for seg enkel. Men når man produserer brann-, lyd- og innbruddsklassifiserte dører så er prosessen langt mer komplisert. Det kreves mye utviklingsarbeide før vi setter en ny dør i produksjon.

Vi har alltid ligget i forkant når det gjelder å utvikle våre dører og produksjonsmetoder. Det er derfor vi kan tilby kostnadseffektive dører med et svært høyt kvalitetsnivå og leveringssikkerhet.

Vi finnes her for deg – i dag og i morgen.

Vår ambisjon er å sørge for at du alltid får best mulig dørløsninger til dine prosjekter. Derfor har vi rundt 500 engasjerte medarbeidere som jobber i vårt konsern.

De fleste av oss jobber på ulike lokasjoner rundt om i Sverige. Vi har også medarbeidere på våre kontorer i Skandinavia og Europa øvrig.