Trenger du teknisk rådgivning?

Møter du på utfordringer når du skal bestille eller kjøpe dører? Enten det handler om brannklassifisering, lydreduksjon, innbruddsklassifisering, dørautomatikk eller tilgjengelighet? Vi vet det kan være vanskelig.

Vi vet også hvilken dør som vil gjøre jobben best på et gitt sted. Vi vet hvilke regler og klassifiseringer som gjelder, og vi deler gjerne kunnskapen vår med deg. 

Vi hjelper deg gjerne.

Vi vet at dette med dører ikke er så enkelt som det kan se ut som. Derfor hjelper vi deg gjerne med det du trenger for at prosjektene dine skal lykkes. Du kan trygt støtte deg på vår kunnskap uansett hvor du er i prosessen. På den måten unngår du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Hva med å komme innom og lære mer om dører?

Under besøket vil vi gå gjennom noen av de problemene som oftest dukker opp når det skal bestilles dører. Du vil også få muligheten til å se nærmere på dørene våre i utstillingen. Vi kan også gå gjennom tegninger eller forslag til døroppsett hvis du har et konkret prosjekt du jobber med.

Hos dere, eller hos oss i Töreboda?

Hvis du ønsker det, kan vi komme til kontoret ditt og gjennomføre opplæringen eller gå gjennom prosjektet der. Eller så kan du ta med deg kollegaene dine på en tur til våre fabrikker i Töreboda, så gjennomfører vi opplæringen og benytter anledningen til å ta en omvisning på fabrikkene våre samtidig.

Fyll ut skjemaet nedenfor.

Uansett hva som passer deg best, kan du kontakte oss eller fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg og skreddersyr ditt besøk. Du kan selvfølgelig også ringe eller maile oss direkte.