Ytelsen holder seg over tid.

Med leilighetsentrédører fra Daloc er ingenting overlatt til tilfeldighetene. De er laget med høy presisjon og nøye utvalgte materialer. Konstruksjonen gjør dørbladet svært formstabilt. Det er viktig av flere grunner. Dels fordi det gir en dør som holder år etter år, uten at egenskapene forringes. Dels fordi det faktisk kan være et spørsmål om å redde liv. 

Klasse 3 (høyeste klasse i henhold til EN 12219) for klimapåvirkninger på dører, for klima A og D.

Beskytter mot trekk og giftige branngasser.

Det er ikke uvanlig at leilighetsentrédører av tre slår seg og blir skjeve på grunn av fuktighet og temperaturforskjeller. Takket være ståldørens høye formstabilitet slipper du en skjev inngangsdør som slipper inn støy og lukt fra oppgangen og slipper ut varme den andre veien.

Bedre inneklima med mindre varmetap.

Den formstabile konstruksjonen oppfyller kravene til klasse 3, som er den høyeste klassen i henhold til EN 12219 om klimapåvirkninger på dører, for klima A og D, altså de mest krevende testkravene. Det gir et bedre inneklima med mindre varmetap, noe som er ytterligere et argument for borettslag og leilighetseiere.

Beskytter mot giftige branngasser.

Formstabilitet er også viktig med tanke på brann og branngasser. En feilkonstruert dør kan bøye seg ved høye temperaturer, noe som gir gliper der såkalte stikkflammer og giftig røyk kan trenge seg gjennom og antenne rommet på siden der det ikke brenner. Det gjør ikke en sikkerhetsdør fra Daloc.

Send en forespørsel.

Hva koster en Daloc Sikkerhetsdør?

Vil du vite hva en sikkerhetsdør til din leilighet koster? Eller er dere flere som vurderer å bytte dører og leter etter pris på sikkerhetsdører? Forvalter du eiendommer eller er du med i styret i et borettslag og vil vite kostnadene forbundet med å bytte til sikkerhetsdører?

Fyll inn skjemaet under så får du et tilbud fra oss eller en av våre partnere. Du forplikter deg ikke til noe ved å sende inn denne prisforespørselen.

Legg gjerne ved et bilde (jpg, jpeg eller png og maks 10MB) av din gamle dør.

Daloc-dør til ditt hjem, din forening eller eiendom?

Det er enklere enn du tror - og skaper et stille og trygt hjem. Og fornøyde naboer.

Vi hjelper gjerne til.

Dører kan være vanskeligere enn man tror. Det er mye å ta hensyn til, som for eksempel mål og beslag, regler og klassifiseringer, karmer og terskler. Men om du tar kontakt med oss så blir det betydelig enklere.