Daloc S33 (Y33) Sikkerhetsdør RC3.

Sikkerhetsdør S33 og Y33 som den heter i ytterdørsutførelse er vår mest allsidige sikkerhetsdør. I tillegg som inngangsdør til leiligheter brukes den flittig i kjøpesentre, hotell, lager og andre bygninger med skallsikring.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Opptil 120 minutter.

Opptil Rw 50 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC 3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdør Y33 oppfyller klimaklasse 3 i henhold til EN 12219 for klima A og D.

Ytterdørsutførelse (Y33) er CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Skandinavisk design.

Den skråfasede overfalsen gir døren en lun og forseggjort følelse. Dørbladet er satt sammen med en unik patentert metode med skjulte platekanter. Det gir et pent inntrykk også fra siden. To små, men viktige detaljer som fremhever døren som en viktig del av interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5
Merket på døren gir et tydelig signal til innbruddstyven at dette er en sikkerhetsdør fra Daloc.
Dørbladet er utstyrt med tapper i bakkant formet som mothaker. De griper tak i den forsterkede stålkarmen under et innbruddsforsøk.
Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.
Tetningslist i spor i karmen og integrert justerbart endestykke er standard.
Den formstabile og tette konstruksjonen stopper trekk og kulde fra trappeoppgangen og skaper et bedre inneklima med mindre energitap.

En sikker og pen dør.

Flere lag med stålplater og mineralull sammen med innvendige innbruddsforsterkninger gir en sterk og seig, men relativt lett konstruksjon. 

Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.

Stålkarmen produseres av høyfast stål og konstruksjon er like gjennomtenkt som dørbladet. Den skal tåle voldsomme påkjenninger, samtidig som den skal være pen å se på, og dessuten enkel å montere.

Bytte dør i leilighet.

Om du vurderer å bytte dør til leiligheten din eller i borettslagets leiligheter, er det aller enkleste å starte her.

Referanse Skatteskrapan, Stockholm.

En sikkerhetsdør fra Daloc kan monteres i praktisk talt alle bygninger. Døren leveres alltid komplett med karm, terskel, hengsler og låskasse. Alt er utviklet, testet og sertifisert som en enhet og på den måten kan vi garantere sikkerheten og kvaliteten. Som her i Skatteskrapans studentleiligheter og skallsikring.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel. Du kan også få dørbladet med tremønstret laminatplate.

Gjenskape en gammel trappeoppgang?

Daloc S33 kan produseres med trefront med speil i samme utførelser som dørtype Daloc D30 og D43. Den har da modellnavnet Daloc D33, og med den får du alle fordelene med en sikkerhetsdør uten å gi avkall på den opprinnelige stilen.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Vi hjelper gjerne til.
Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer