Daloc S30 (Y30) Ståldør.

En allsidig ståldør som takket være sitt moderne design og høye lyd-, brann- og branngassbeskyttelse er populær i kjøpesentre, hotell, kontor andre offentlige lokaler.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Opptil 120 minutter.

Opptil Rw 50 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdørsutførelse (Y30) er CE-merket i henhold til produktstandard for ytterdører EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Daloc Y30 i enfløyet utførelse oppfyller klasse 3 i henhold til EN 12219, klimatisk påvirkning på dører, for klima A og klima D.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Skandinavisk design.

Den skråfasede overfalsen gir døren en lun og forseggjort følelse. Dørbladet er satt sammen med en unik patentert metode med skjulte platekanter. Det gir et pent inntrykk også fra siden.

To små, men viktige detaljer som fremhever døren som en viktig del av interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Skråfaset overfals høyner dørens estetiske uttrykk sammenlignet med en vanlig fals.
Tetningslist i spor i karmen og integrert justerbart endestykke er standard.
Alle ståldører fra Daloc males med miljøvennlig, vannbåren maling.

Egenutviklet, innovativt design og produksjonsteknologi.

Daloc S30 er en ståldør som gang på gang har bevist at den passer inn i alle omgivelser med sin gjennomtenkte og velutviklede konstruksjon og design. Den kraftige og skråfasede overfalsen og de skjulte platekantene høyner dørens estetiske uttrykk, samtidig som de bidrar til dørens vridningsstivhet.

Referanse Victoria Tower, Kista.

I hjertet av Kista Science City nord for Stockholm ligger Victoria Tower. I hotellets lobby møtes du umiddelbart av en Daloc S30. Lengre inn i hotellet møter du Daloc-dører av alle slag. Og når du legger deg på rommet ditt, kan du sove trygt bak en hotellromsdør fra Daloc.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel. Du kan også få dørbladet levert med tremønstret laminatplate.

Gjenskape en gammel trappeoppgang?

Daloc S30 kan produseres med trefront med speil i samme utførelser som dørtype Daloc D33 og D43. Den har da modellnavnet Daloc D30, og med den får du alle fordelene med en ståldør uten å gi avkall på den opprinnelige stilen.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer