Ståldør Daloc S10 (Y10).

Daloc S10 er en ståldør som egner seg på steder der styrke, stabilitet og holdbarhet prioriteres. Den brukes gjerne som inner- eller ytterdør i kjellere, industrilokaler, parkeringshus og kraftverk.

Teknisk spesifikasjon.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen for fagfolk. Her er tekniske fakta, tegninger samt monteringsanvisninger og annen dokumentasjon.

Opptil 60 minutter.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdørsutførelse (Y10) er CE-merket i henhold til produktstandard for ytterdører EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Dørbladets kant kjennetegnes av en brettet lomme som skjuler platekanten.
Den kraftige overfalsen gjør dørbladet holdbart, slitesterkt og vridningsstivt.
Alle ståldører fra Daloc males med miljøvennlig, vannbåren maling.

Detaljene utgjør helheten.

Ståldør Daloc S10 er en oppdatert versjon av S60. Dens unike tykke overfals og dørbladets skjulte platekanter gir døren et kraftfullt og stabilt uttrykk, uten å gi avkall på det estetiske. 

Overfalsen og de skjulte platekantene er to av mange små, men viktige detaljer i dørens konstruksjon som sørger for at den gjør jobben sin, samtidig som den fremhever døren som en viktig del av interiøret.

Testet og sertifisert.

Ytelsen til dørens egenskaper har blitt testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certifiering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller ved Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel.

Erstatter vår trofaste tjener.

Ståldør Daloc S10 er en oppdatert versjon av vår gamla trofaste tjener Daloc S60 som har beskyttet liv og eiendom mot brann helt siden første versjonen ble introdusert på 60-tallet.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer