Inngangsparti Daloc YEP66.

Inngangsparti YEP66 er både stilrent og stabilt. Det er produsert i varmgalvanisert stål, noe som gir maksimal levetid og minimalt vedlikeholdsbehov. 

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

RC2 i henhold til EN 1627.

C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

CE-merket i henhold til EN 14351-1 og klimatestet i henhold til EN 1121.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Slitesterkt og holdbart.

Entréen er et blikkfang samtidig som den gjør innemiljøet koseligere, varmere og stillere. Dalocs inngangspartier gjør alt dette og tåler høy belastning over lang tid, i alle typer klima.

Våre inngangspartier er produserte i varmgalvanisert stål og er dimensjonert for strenge krav. Konstruksjonen bygger på en formstabil, fuktresistent, uorganisk isolasjonskjerne med lang levetid. Samtlige partier er CE-merkede og klassifiserte i henhold til EN 14351-1 og klimatestet i henhold til EN 1121.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
/4
Inngangsparti YEP 66 bygger på et modulsystem som kjennetegnes av stor valgfrihet.
Partiene utstyres med godkjente låskasser for gjeldende klassifisering og funksjon.
Inngangspartiet utstyres med kulebærende hengsler.
Rustfri terskel er standard og den kan leveres i flere utførelser.

Fleksibelt modulsystem.

Vårt inngangsparti Daloc YEP66 er produsert i varmgalvanisert stål og isolert med mineralull. Det er dimensjonert for strenge krav og lang levetid. Konstruksjonen er bygget opp av moduler i et system som gjør at vi kan levere partier i ulike kombinasjoner og farger.

Testet av RISE.

Inngangsparti YEP 66 er testet av RISE. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Ferdig montert og isolert karm fra fabrikk.

Våre stålkarmer er produsert med stor innsikt i detaljenes betydning for funksjon, levetid og utseende. De kommer ferdig montert og isolert fra fabrikk og festes deretter enkelt gjennom de justerbare karmhylsene.

Overflatebehandling.

Varmgalvaniserte inngangspartier leveres ferdigmalt som standard. Tilsvarer korrosivitetsklasse C3 i henhold til EN ISO 12944-2/BSK 07.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer

Inngangsparti i eik.

Vårt søsterselskap Orresta Dörr utenfor Västerås produserer og selger et inngangsparti i eik.