Daloc S66 (Y66) ståldør i varmgalvanisert eller rustfri utførelse.

Ståldør S66 eller Y66 som den heter i ytterdørsutførelse, er en tøffing utviklet for omgivelser der styrke, stabilitet og holdbarhet er det som først og fremst prioriteres. Derfor er den vanlig i f.eks. tunneler, vaskehaller samt i industri og andre bygninger med aggressiv atmosfære.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

60 minutter.

C1-C4 og C5-I i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdørsutførelse (Y66) er CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Varmgalvanisert eller rustfritt, valget er ditt!

Ståldør Daloc S66 finnes i tillegg til varmgalvanisert utførelse, også i to rustfrie utførelser. Er formålet først og fremst den rustfrie overflaten kan man velge rustfri platekvalitet. Men i omgivelser der det stilles høye krav til korrosjonsbeskyttelse, f.eks. tunneler samt industri og andre bygninger med aggressiv atmosfære, anbefales det å velge rustfri, syrefast utførelse.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Ferdig montert og isolert karm.

Våre stålkarmer er produsert med stor innsikt i detaljenes betydning for funksjon, levetid og utseende. De kommer ferdig montert og isolert fra fabrikk. Stålkarmen festes deretter enkelt gjennom de justerbare karmhylsene.

Trenger du større dør?

Hvis du trenger en dør for en større åpning enn 3x3 meter, finnes Daloc S67 som i brannklassifisert utførelse kan produseres i størrelse 4,2x4,2 meter.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer