Ståldør Daloc S67 (Y67).

En slitesterk og velprøvd dørkonstruksjon til industrilokaler, parkeringshus og andre lokaler der man trenger en stor åpning i veggen.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

60 minutter.

C1-C2 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdørsutførelse (Y67) er CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Vanlig i korridorer.

Branndør Daloc S67 brukes ofte for å hindre brannspredning i korridorer og andre omgivelser. Dørbladet er da ofte festet til elektriske magneter og stenges kun ved brann, noe som gjør at du ofte ikke tenker på dem når du passerer til vanlig.

Referanse Victoria Tower, Kista.

I hjertet av Kista Science City nord for Stockholm ligger Victoria Tower. I hotellets lobby møtes du umiddelbart av en Daloc S30. Lengre inn i hotellet møter du Daloc-dører av alle slag. Og når du legger deg på rommet ditt, kan du sove trygt bak en hotellromsdør fra Daloc.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Ferdig montert og isolert karm.

Våre stålkarmer er produsert med stor innsikt i detaljenes betydning for funksjon, levetid og utseende. De kommer ferdig montert og isolert fra fabrikk. Stålkarmen festes deretter enkelt gjennom de justerbare karmhylsene.

Leveres ferdig grunnet.

Ståldør Daloc S67 (Y67) har en velprøvd konstruksjon og passer steder der det stilles krav til styrke, stabilitet og holdbarhet. Den leveres med grunning for å males ferdig på plass.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer