Brannskyveport Daloc S88.

Brannskyveport S88 er vanlig som brannseksjonering der porten åpnes eller stenges kun noen få ganger i døgnet. 

Klassifiseringer.

Portens ytelse og egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certifiering. RISE utfører regelmessig produksjonskontroller ved Dalocs fabrikker.

Opptil 120 minutter.

C2 i henhold til EN ISO 12944-2.

CE-merket i henhold til EN 13241+A2:2016 og EN 16034:2014. Overholder bestemmelsene i byggevareforordningen 305/2011/EF (CPR) og maskindirektivet 2006/42/EF.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Pålitelig og lettmontert.

Brannskyveport Daloc S88 er konstruert med brannmotstand og personsikkerhet i fokus. Porten består hovedsakelig av fire hoveddeler; portblad, skjult skinnesystem, loddstenging samt lyd-/lyssignal. Portbladet leveres oppdelt i seksjoner som skrus sammen ved montering.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Brannskyveport Daloc S88 som brannseksjonering i restaurant.
Samme port, men åpnet for daglig bruk av lokalet.
Portbladet leveres oppdelt i seksjoner som skrus sammen ved montering.

Stilig og diskret når det trengss.

Brannskyveport Daloc S88 er vanlig i industri, parkeringshus, lager og andre omgivelser der virksomheten krever store åpninger i branncellegrensene. Men brannskyveporten brukes også i kjøpesentre, restauranter og andre omgivelser der det er behov og en skyveport er mer praktisk enn en slagport.

Referanse Skrapan Stockholm.

Siden den alltid er åpen har du kanskje aldri tenkt over den, men øverst i Skrapan på Södermalm har en brannskyveport fra Daloc passet på brannseksjoneringen helt siden bygningen ble gjenåpnet i 2007.

Testet og sertifisert.

Portens ytelse og egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering. RISE utfører regelmessig produksjonskontroller ved Dalocs fabrikker.

CE-merket og sertifisert.

CE-merket i henhold til EN 13241+A2:2016 og EN 16034:2014. Overholder bestemmelsene i byggevareforordningen 305/2011/EF (CPR) og maskindirektivet 2006/42/EF.

Innfelt gangdør.

Brannskyveport Daloc S88 kan også utstyres med innfelt gangdør. Brannklasse opp til EI290/EW120. Brannskyveport med innfelt gangdør leveres uten terskel i døråpningen som standard.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer