Daloc S63 (Y63) - Sikkerhetsdør RC4.

Sikkerhetsdør S63 (Y63) er en dør i RC4 for omgivelser der de estetiske kravene er like høye som kravene til sikkerhet. Butikker, datarom og andre steder med tyveriutsatt gods er noen eksempler på hvor den egner seg.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Opptil 60 minutter.

Opptil Rw 43 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC4 i henhold til EN 1627.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdørsutførelse (Y63) er CE-merket i henhold til produktstandard for ytterdører EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Skandinavisk design i kombinasjon med høy sikkerhet.

Den er en utmerket dør for omgivelser der de estetiske kravene er like høye som kravene til sikkerhet. 

Flere herdede bakkantstapper og sveisede hengsler bidrar til å gjøre døren svært sikker samtidig som den unike skråfasede overfalsen gir døren en lun og forseggjort følelse. At døren er både sikker og pen fra siden kommer av sammenføyningen med skjulte platekanter. To små, men viktige detaljer som setter fokus på døren som en viktig del av innredningen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
/4
Merket på døren gir et tydelig signal til innbruddstyven at dette er en sikkerhetsdør fra Daloc.
Dørbladet er utstyrt med tapper i bakkant formet som mothaker. De griper tak i den forsterkede stålkarmen under et innbruddsforsøk.
Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.
Tetningslist i spor i karmen og integrert justerbart endestykke er standard.

En sikker og pen dør.

Flere lag med stålplater og mineralull sammen med innvendige innbruddsforsterkninger gir en sterk og seig, men relativt lett konstruksjon. 

Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.

Stålkarmen produseres av høyfast stål og konstruksjon er like gjennomtenkt som dørbladet. Den skal tåle voldsomme påkjenninger, samtidig som den skal være pen å se på, og dessuten enkel å montere.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel. Du kan også få dørbladet med tremønstret laminatplate.

Lettmontert og etterjusterbar.

Karmen monteres og fikseres raskt med karmens etterjusterbare karmhylser (unbrakonøkkel).

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen for fagfolk. Her er tekniske fakta, tegninger samt monteringsanvisninger og annen dokumentasjon.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer