Arkivdør Daloc S50, S53 og S54.

Våre arkivdører brukes der kravene til motstandskraft mot brann er svært høye, samtidig som de skal være en integrert del i omgivelsene rundt.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

120 minutter.

Opptil Rw 43 dB.

EN 13501-2 klass Sa.

Opptil RC4 i henhold til EN 1627.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Skandinavisk design.

Den skråfasede overfalsen gir døren en lun og forseggjort følelse. Dørbladet er satt sammen med en unik patentert metode med skjulte platekanter. Det gir et pent inntrykk også fra siden. To små, men viktige detaljer som fremhever døren som en viktig del av interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Skråfaset overfals høyner dørens estetiske uttrykk sammenlignet med en vanlig fals.
Tetningslist i spor i karmen og integrert justerbart endestykke er standard.
Alle ståldører fra Daloc males med miljøvennlig, vannbåren maling.

Egenutviklet, innovativ design og produksjonsteknologi.

Arkivdør Daloc S50 er tross sin høye brannbeskyttelse også en dør som passer inn i alle omgivelser med sin gjennomtenkte og velutviklede konstruksjon og design. Den kraftige og skråfasede overfalsen og de skjulte platekantene bidrar til dørens estetiske uttrykk samtidig som de er to små detaljer som bidrar til dørens høye grad av brannbeskyttelse.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel. Du kan også få dørbladet med tremønstret laminatplate.

Dør til Riksarkivet.

Arkivdør Daloc S50, S53 og S54 kan også utføres for å oppfylle kravene til RA-FS 2013:4 i henhold til Riksarkivets grunnlovssamling.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer