Daloc TP – et glassparti fra Töreboda.

Å innrede med trepartier med glass og glasspartier gir både karakter og funksjon, åpenhet og adskilthet. Det gjør også innemiljøet lysere – en stor fordel i for eksempel skoler, kontorer og offentlige miljøer.
Dalocs trepartier finnes i standardformat som dekker de fleste behov. De kan monteres som sidelys, overlys eller kombineres til systemvegger. Tredelene leveres uten sprosser eller med horisontale sprosser.

Teknisk spesifikasjon.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen for fagfolk. Her er tekniske fakta, tegninger samt monteringsanvisninger og annen dokumentasjon.

Teknisk spesifikasjon Daloc TP

Opptil 60 minutter

Opptil Rw 43 dB

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5

Klassifiserte trepartier.

Våre trepartier er testet og typegodkjente i brannklasse EI30, EI60, EI260. Lydreduksjon 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB avhengig av hva slags glass du velger. Glasset er personsikkerhetsglass i klasse 1(B)1, 1(C)1 og 2(B)2 i følge EN 12600.

Tredelene produseres som standard i furu med karmdybde 92 mm, 118 mm eller 145 mm. Karmene er boret for innfesting mot annet parti, dørkarm eller vegg. Tredelene leveres malt i en av våre standardfarger eller valgfri NCS-farge.

Hvis du vil, kan du få trepartier med pålimt massivt edeltre som for eksempel eik. Slike glasspartier spesialproduseres av Orresta Dörr, med Dalocs klassifiserte grunnkonstruksjon som base. Les mer om det på orrestadorr.se.

 

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi vet alt som er verdt å vite om dører, og vi deler gjerne det vi vet med deg. Vi har kunnskap om hvilken dør som gjør jobben best på en gitt plass, og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På den måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer om trepartier.

Under finner du tekniske spesifikasjoner for deg som er proff. Her er tekniske fakta, tegninger, monteringsanvisninger og annen dokumentasjon.