Massivdør Daloc T34 lyddør opptil 49 dB.

Massivdør Daloc T34 er med sin høye lydreduksjon opptil 49 dB vanlig i konferanselokaler, hotell og i andre lokaler med strenge lydkrav.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

30 minutter.

Opptil Rw 49 dB.

EN 13501-2 klass Sa og S200

Kan fås med FSCMix. Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Beskyttende kantlist på alle sider.

Alle tredører fra Daloc er utstyrt med en beskyttende kantlist rundt hele dørbladet, uansett om den er malt eller om den har en overflate av laminat eller finer, noe som både beskytter og gjør rengjøringen enklere. Dette har gjort våre tredører svært populære i offentlige omgivelser som f.eks. eldrehjem, skoler, helseforetak, kontor og idrettshaller.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Alle tredører fra Daloc males med miljøvennlig, vannbåren maling.
Fabrikkmontert karmhylse gir raskere og enklere montering med lavere totalkostnader.
Dørbladets kraftigere ramtre (54x66 mm) skaper slitestyrke og vridningsstivhet for krevende omgivelser.

Ny konstruksjon gir en enda bedre tredør.

Takket være moderne og fleksible produksjonslinjer kan de fleste dørvarianter med ulike klassifiseringer og overflater regnes inn i standardsortimentet. En helt ny konstruksjon gjør dørbladet slitesterkt og vridningsstivt, noe som bidrar til lang levetid.

Referanse Dans og Cirkushögskolan, Stockholm.

Dans og Cirkushögskolan ligger i en teglsteinsbygning som tidligere tilhørte Kungliga Tekniska Högskolan. Skolens virksomhet stiller høye krav til dørenes lydisolerende og brannbeskyttende egenskaper.

Karmer i stål og tre.

Våre karmer er utviklet med fokus på funksjon, kvalitet, levetid og design. Uansett om vi produserer dem i tre eller stål.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel.

Overflate i laminat eller finer.

For å kunne tilby en enda bedre leveranseberedskap for deg som kunde, har vi et utvalg laminat- og finervarianter som basissortiment. Andre typer laminat eller finer tilbys på forespørsel.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer