Brannluke Daloc S81 (Y81).

Brannluke S81 er en stålluke som ofte brukes som inspeksjonsluke i brannvegger.

Klassifiseringer.

Ytelse på lukens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE-sertifisering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

60 minutter.

C1-C2 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterlukeutførelse (Y81) er CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Karmen leveres montert for skrueinnfesting i vegg.
Bladet er utstyrt med låskasse Assa 565 som standard.
Brannklasse A60.

Enkel og velprøvd konstruksjon.

Brannluke S81 brukes ofte for å gi mulighet til kontroll av f.eks. spjeld, VVS-koblinger og annet som kan finnes inne i veggen. Dobbeltluker produseres som Daloc S10 eller S30 med karm rundt.

Testet og sertifisert.

Ytelse på lukens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering. RISE utfører regelmessige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger.

For å tilby en bedre leveranseberedskap finnes et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel.

 

Varmgalvanisert stålplate.

Lukebladet produseres av varmgalvaniserte stålplater med isolering av mineralull. Stålkarm med fast gerikt på hengslesiden.  Luken leveres prelakkert NCS S0502-Y, men kan også leveres industrimalt i en av våre standardfarger.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer