Daloc S44 - Sikkerhetsdør i RC4.

Sikkerhetsdør S44 (Y44) er utstyrt med et flerpunktslås og brukes som inngangsdør i leiligheter. Døren oppfyller kravene til EN 1627 RC4 og kombinerer derfor høy grad av innbruddsbeskyttelse med et estetisk ytre for den som krever ekstra innbruddsbeskyttelse.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Opptil 60 minutter.

Opptil Rw 43 dB.

EN 13501-2 klasse Sa og S200

RC4 i henhold til EN 1627.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Ytterdørsutførelse (Y44) er CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Skandinavisk design i kombinasjon med høy sikkerhet.

Det er en utmerket dør for omgivelser der de estetiske kravene er like høye som kravene til sikkerhet. Den unike skråfasede overfalsen gir døren en lun og forseggjort følelse. At døren er både sikker og pen fra siden kommer av sammenføyningen med skjulte platekanter. To små, men viktige detaljer som fremhever døren som en viktig del av interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
/6
Merket på døren gir et tydelig signal til innbruddstyven at dette er en sikkerhetsdør fra Daloc.
Dørbladet er utstyrt med tapper i bakkant formet som mothaker. De griper tak i den forsterkede stålkarmen under et innbruddsforsøk.
Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.
Flerpunktslåsen har to ekstra skåter, noe som gjør at låsen forbinder dørblad og stålkarm på totalt tre ulike punkter
Tetningslist i spor i karmen og integrert justerbart endestykke er standard.
Den formstabile og tette konstruksjonen stopper trekk og kulde fra trappeoppgangen og skaper et bedre inneklima med mindre energitap.

En sikker og pen dør.

Flere lag med stålplater og mineralull sammen med innvendige innbruddsforsterkninger gir en sterk og seig, men relativt lett konstruksjon. 

Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.

Stålkarmen produseres av høyfast stål og konstruksjon er like gjennomtenkt som dørbladet. Den skal tåle voldsomme påkjenninger, samtidig som den skal være pen å se på, og dessuten enkel å montere.

Bytte dør i leilighet.

Om du vurderer å bytte dør til leiligheten din eller i borettslagets leiligheter, er det aller enkleste å starte her.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel. Du kan også få dørbladet med tremønstret laminatplate.

Lettmontert og etterjusterbar.

Våre stålkarmer er produsert med stor innsikt i detaljenes betydning for funksjon, levetid og utseende. De er produsert av kaldvalset eller varmgalvanisert 1,5 mm høyfast stål og kommer ferdig montert og isolert fra fabrikk. Stålkarmen festes deretter enkelt gjennom de etterjusterbare karmhylsene.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer