Sikkerhetsdør Daloc S43 og D43 i RC3.

Sikkerhetsdør S43 er utstyrt med en flerpunktslås og er først og fremst tiltenkt bruk som inngangsdør til leiligheter. Sikkerhetsdør D43 kombinerer følelsen av tre med alle fordelene som følger med stål og er vanlig når en eksisterende bygningsstil skal bevares. 

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Daloc S43 opptil 60 minutter (D43 30 minutter).

Opptil Rw 50 dB.

EN 13501-2 klass Sa og S200

RC3 i henhold til EN 1627.

C1-C3 i henhold til EN ISO 12944-2.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Skandinavisk design.

Den skråfasede overfalsen gir døren en lun og forseggjort følelse. Dørbladet er satt sammen med en unik patentert metode med skjulte platekanter. Det gir et pent inntrykk også fra siden. To små, men viktige detaljer som fremhever døren som en viktig del av interiøret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
/7
Merket på døren gir et tydelig signal til innbruddstyven at dette er en sikkerhetsdør fra Daloc.
Dørbladet er utstyrt med tapper i bakkant formet som mothaker. De griper tak i den forsterkede stålkarmen under et innbruddsforsøk.
Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.
Flerpunktslåsen har to ekstra skåter, noe som gjør at låsen forbinder dørblad og stålkarm på totalt tre ulike punkter.
Tetningslist i spor i karmen og integrert justerbart endestykke er standard.
Den formstabile og tette konstruksjonen stopper trekk og kulde fra trappeoppgangen og skaper et bedre inneklima med mindre energitap.
Topp kvalitet i valg av materialer, flotte detaljer og skandinavisk stilren design skaper en dør som passer inn i alle omgivelser og tidsepoker.

En sikker og pen dør.

Flere lag med stålplater og mineralull sammen med innvendige innbruddsforsterkninger gir en sterk og seig, men relativt lett konstruksjon. 

Tappbærende, varmgalvaniserte hengsler med herdet sprint og en sveiset hengselhylse forhindrer opprulling og sammen med tappene blir det så godt som umulig å bryte seg inn den veien.

Stålkarmen produseres av høyfast stål og konstruksjon er like gjennomtenkt som dørbladet. Den skal tåle voldsomme påkjenninger, samtidig som den skal være pen å se på, og dessuten enkel å montere.

Bytte dør i leilighet.

Om du vurderer å bytte dør til leiligheten din eller i borettslagets leiligheter, er det aller enkleste å starte her.

Referanse Turning Torso Malmö.

Turning Torso skrur seg 190 meter opp i luften med sine 54 etasjer. Bygningens høyde medførte ekstra strenge krav til dørenes brannegenskaper, noe som førte til at alle de 147 leilighetsdørene er sikkerhetsdører fra Daloc.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

20 standardfarger og flere millioner NCS-farger.

Samtlige dører males i vannbåren, miljøvennlig maling, og for å tilby bedre leveringsberedskap har vi også et antall NCS-farger som standardutførelse. Andre NCS­-farger tilbys på forespørsel. Du kan også få den med tremønstret laminatplate.

Formstabil og tett.

Den formstabile konstruksjonen oppfyller kravene for klasse 3 (høyest klasse) i henhold til EN 12219, klimatisk påvirkning på dører, for klima A og D som er de mest krevende testkravene. Det stopper trekk fra trappeoppgangen og skaper et bedre innendørsklima med mindre energitap, som er ytterligere et argument for borettslag og eiendomsbesittere.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper gjerne til.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer