Svalgangsdør Daloc Y33 og Y43 i RC3.

Svalgangsdør Y33 og Y43 er tiltenkt bruk som ytterdører for leiligheter mot svalgang eller på bakkeplan, utsatte for vær og vind. Svalgangsdør Y33 leveres med låskasse Assa 510 som standard, mens Y43 kommer med en flerpunktslås.

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Opptil 60 minutter.

Opptil Rw 50 dB.

EN 13501-2 klass Sa og S200

RC3 i henhold til EN 1627.

C1-C4 i henhold til EN ISO 12944-2.

U-verdi 0,76-2,4.

CE-merket i henhold til produktstandard EN 14351-1 og EN 16034 dersom brannegenskaper foreligger.

Oppfyller klimaklasse 3 i henhold til EN 12219 for klima A og D.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

Smart Skandinavisk design skaper en sikker, pen og tett svalgangsdør.

Svalgangsdør Daloc Y33 og Daloc Y43 gir førsteklasses beskyttelse mot regn, vind og kulde samt innbrudd, brann og lyd. De har et estetisk ytre og kan leveres i mange ulike farger eller med tremønstret laminatplate. Dører med laminatplate kan med fordel leveres med tremønstret eller annen overflate på utsiden og hvit innside i leiligheten.

Vår unike skråfasede overfals gir døren en lun og forseggjort følelse. At døren er både sikker og pen fra siden kommer av sammenføyningen med skjulte platekanter. To små, men viktige detaljer som setter fokus på døren som en viktig del av innredningen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5
Den sterke og formstabile konstruksjonen gjør at du får en dør som holder år etter år etter år, uten å miste egenskapene sine.
Dørbladet skaper sammen med stålkarmen en formstabil og tett enhet som ikke lekker varme og slipper inn støy, lukt og trekk i leiligheten.
Tetningslist i spor i karmen og integrert, justerbart endestykke er standard.
Dørblad og karm leveres ferdigisolert fra fabrikk. Karmen er utstyrt med justeringsskruer som gir en stabil montering med mulighet for etterjustering.
Svalgangsdør Daloc Y43 er utstyrt med en flerpunktslås med to skåter som låser dørbladet i over- og underkant. Det gjør at låsen forbinder dørbladet og karmen på totalt tre punkter.

Beholder sin ytelse over tid.

Våre dørers høye formstabilitet gjør at du slipper en skjev dør som slipper inn støy, lukt og trekk utenfra og som lekker varme. 

Den formstabile konstruksjonen oppfyller kravene for klasse 3 (høyeste klasse) i henhold til EN 12219, klimatisk påvirkning på dører, for klima A og D som er de mest krevende testkravene. Det skaper et bedre innendørsklima med mindre energitap, som er ytterligere et argument for borettslag og eiendomsbesittere.

Testet og sertifisert.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE og sertifisert av RISE Certifiering og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Klimadør i klasse 3 i henhold til EN 12219.

Ytter- og svalgangsdører fra Daloc er CE-merkede mot Byggproduktdirektivet og følger dermed dørstandard EN 14351-1 for ytterdører. Svalgangsdør Daloc Y33 oppfyller dessuten kravene for klasse 3 (høyeste klasse) i henhold til EN 12219, klimatisk påvirkning på dører, for klima A og D som er de mest krevende testkravene. Det innebærer følgende ved testtemperaturer 18°/23°C (klima A) og -15°/23°C (klima D).

Slitesterk overflate som holder lenge.

Laminat er et tidløst valg som gir en slitesterk overflate som tåler daglig slitasje i mange år. Laminat finnes i flere ulike tremønstre og farger. Døren kan også leveres med f.eks. tremønstret overflate på utsiden og hvit innside i leiligheten.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.

Les mer