Høysikkerhetsdør Daloc S93, S94 og S95.

Våre høysikkerhetsdører brukes når beskyttelse mot innbrudd og brann ikke holder alene. De er skuddsikre og beskytter dessuten mot eksplosjoner og elektromagnetiske forstyrrelser (EMI).

Klassifiseringer.

Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. Skuddsikkerhet er testet av Nammo Vanäsverken AB og eksplosjonsbeskyttelsen fra Fraunhofer Institut Freiburg. RISE og SBSC gjennomføre regelmessige produksjonskontroller Dalocs fabrikker

Opptil 90 minutter.

Opptil RC5 i henhold til EN 1627.

C1-C4 og C5-I i henhold til EN ISO 12944-2.

Opptil FB6 i henhold til EN 1522.

Opptil EPR 4 i henhold til EN 13123.

50 dB i 100 kHz – 100 MHz i henhold til EN 50147-1.

Ytterdørsutførelse (Y93, Y94, Y95) er CE-merket i henhold til produktstandard for dører EN 14351-1.

Godkjent å inngå i Svanemerkede hus.

  • 1
  • 2
  • 3
/3
Høysikkerhetsdør fra Daloc etter utført og godkjent skuddtest i henhold til EN 1522.
Daloc S95 er fylt med betong for å tilfredsstille kravene som krever kraftige hengsler m.m.
En høysikkerhetsdør av modellen Daloc S95 veier mellom 400 og 500 kg.

Dører utover det vanlige.

Høysikkerhetsdører brukes der skallsikringen stiller ekstremt strenge krav til dørens ytelse og egenskaper. De er innbruddsbeskyttende, skuddsikre og eksplosjonsbeskyttende.

Eksplosjonsbeskyttelse.

Eksplosjonsbeskyttelse er uvanlig, men eksplosjonsbeskyttende dører forekommer innen petrokjemisk industri, militære anlegg og andre strategisk viktige bygninger. Våre eksplosjonsbeskyttende dører har blitt testet av Fraunhofer Institut Freiburg i henhold til Europastandard EN 13123-1.

Beskyttelse mot skudd og eksplosjoner.

Skuddsikkerheten er testet av Nammo Vanäsverken AB og man tester dørene med 357 og 44 Magnum samt kaliber 7,62×51 og 5,56×45 (dvs AK5 mfl) med “full metal jacket”, “pointed bullet” og “soft core (lead) with steel penetrator” ammunisjon.

EMI- og EMP-demping.

EMI-demping – beskyttelse mot elektriske og magnetiske forstyrrelser – brukes i sivile og militære anlegg der man har følsom elektronikk som ikke må forstyrres, som for eksempel sykehus, tele-, data-, flyveledersentraler og radaranlegg.

Produktfakta.

Nedenfor finner du den tekniske spesifikasjonen og fakta for fagfolk.

Vi hjelper deg gjerne.

Du kan være trygg på at vi kan alt som er å vite om dører. Vi deler det vi vet og har håndtak på hvilken dør som gjør den beste jobben på et gitt sted og hvilke regler og klassifiseringer som gjelder. På denne måten slipper du unødvendige kostnader og ubehagelige overraskelser.