inga-lisa med far og mor

Forretningsidé og visjon

”Skal man gjøre noe, skal man gjøre det ordentlig.” Slik resonnerte John W. Johansson, som startet Daloc en gang i tiden.


Over 70 års omfattende dørkunnskap har gjort oss overbevist om at vi alltid kan ta ett skritt til. For å bli en langsiktig samarbeidspartner har vi konsentrert oss om det vi kan best – dører og sikkerhet – og vi har gjort det ordentlig. Det har gitt oss muskler og arbeidsro til å utvikle nye produkter og nye markeder.

 

 

Vår forretningsidé

Vår forretningsidé

Vår forretningsidé er å utvikle, produsere, markedsføre og selge dører, porter og andre enheter med spesielle krav knyttet til brann, lyd og sikkerhet. Produktene selges på det nordiske markedet og via etablerte kanaler i andre land. Vår kunnskap og kompetanse er og skal være lett tilgjengelig for kundene våre. Vår høye leveringssikkerhet og kvalitet skal gi en lav kostnad for kunden. Vi er og skal være et stabilt selskap med god lønnsomhet, et trygt førstevalg.
Vår visjon

Vår visjon

En fremtid der man tar hensyn til en dørs funksjonalitet og dens mulighet til å gjøre miljøet vakrere. Uansett hvilket miljø det gjelder. Da blir verden et sikrere sted, livskvaliteten vår forbedres, og vi kan leve mer harmonisk.