Daloc i toreboda

Daloc fører utvikling

Daloc Norge AS er et heleid datterselskap av familiebedriften Daloc AB i Sverige. Daloc er Skandinavias største og ledende produsent av branndører, lyddører og sikkerhetsdører i stål og tre.

Dette er Daloc

Vi har utviklet og forbedret dørene våre siden 1942. Å flytte grensene for hva en dør kan være, har vært vårt fokus hele veien. Oppskriften på suksess er innovativt design, smart struktur og en patentert produksjonsprosess. For ikke å snakke om dyktige og dedikerte medarbeidere.

Dørene våre har formål. Akkurat som oss.

Gjennom årenes løp har vi alltid fokusert på å produsere dører som møter viktige funksjonskrav. Dører som beskytter folk og eiendom fra brann, innbrudd og støy. Det øker tryggheten og sikkerheten i hjem, på arbeidsplasser og i offentlige rom.

 

Dørene våre har formål, og det har vi som bedrift også: Å hjelpe kundene våre til å lykkes med prosjektene sine. Solid kunnskap, stor pliktfølelse og omfattende erfaring gjør oss ikke bare til ledende utviklere av klassifiserte dører, men også en ypperlig partner for arkitekter, byggherrer, selgere og borettslag som er på jakt etter førsteklasses dører.

Dører som møter høye krav

Kravene samfunnet stiller, og som vi stiller til oss selv, ansporer oss til å konstruere trygge produkter av høy kvalitet og med et tiltalende design som utgjør en naturlig del av hele døren. Som markedsleder må vi stole på våre egne ferdigheter, og bedriften vår er tuftet på egenutviklede, innovative designuttrykk og produksjonsprosesser. Vi streber alltid etter å inspirere, overraske og overgå forventninger – være seg kundens eller våre egne. Det gjør at vi hele tiden kan ta nye steg i utviklingen av hvordan en dør kan se ut, og hvordan den kan fungere.