Daloc sikkerhetsdorer for leiligheter

Sikkerhetsdører for leiligheter

 

Bytt til den mest elegante og avanserte inngangsdøren som finnes

En Daloc Sikkerhetsdør er det ultimate forsvaret mot innbruddstyver. Dørbladet er utstyrt med to lange hakeformede tapper som griper tak i den forsterkede karmen ved forsøk på innbrudd. I tillegg forbinder flerpunktslåsen og hakeboltene døren til karmen på fem punkter, noe som gjør døren nesten umulig å bryte gjennom. Dalocs sikkerhetsdører er også testet, sertifiserte og produksjonskontrollerte i Sverige for brann, røykgass og lyd, i tillegg til innbrudd. Bytt til den mest elegante og avanserte inngangsdøren som finnes

 

daloc sakerhetsdorr mark

 

Skal man få design og sikkerhet til å gå hånd i hånd, gjelder det å ta hensyn også til små detaljer. Døren skal både være pen og tåle voldsom kraft.

 

daloc gerikt

 

Dalocs karm er like viktig både for innbruddssikringen som brann- og lydfunksjonen. Selvsagt isolert med mineralull akkurat som dørbladet.
Gummilister ved karm og terskel hindrer effektivt matos og uønskede lyder fra å komme inn i leiligheten. At det blir mindre trekkfylt og at strømutgiftene kan senkes, er enda et argument for borettslag og gårdeiere.

 

hakregel flerpunktslas daloc sakerhetsdorr

 

Daloc S43, D43 og Y43 leveres som standard med en flerpunktslås fra Assa. Hovedlåsen er utstyrt med to ekstra skåter, noe som gjør at låsen forbinder dørblad og karm på til sammen tre punkter. De er også utstyrt med integrert borbeskyttelse ved hovedlåsen.

 

tapper i bakkant

 

Dørbladet er utstyrt med to lange tapper i bakkant. Hver tapp er formet som en hake som griper tak i den forsterkede karmen ved et eventuelt innbruddsforsøk. Tappbærende elforsinkede hengsler med sikrede splinter og en sveiset hengselhylse for å forhindre opprulling.

 

daloc sakerhutsdorr design

 

Vår stolthet ligger både i sikkerheten og i utseendet. I utviklingsarbeidet etterstrebet vi en solid følelse, som om døren var produsert i én massiv del. Samtidig skulle den være pen. Den Europapatenterte sammenføyningen med skjulte platekanter gjør at sikkerhetsdøren ser pen ut også fra siden og den fasede overfalsen på utsiden av døren er kanskje vårt fremste kjennetegn når det gjelder den ytre utformingen. Overfalsen gir en naturlig overgang til stålkarmen, som er en like viktig del av Dalocs sikkerhetskonsept som dørbladet. Og like viktig for helhetsinntrykket.

 

daloc karm

 

Både karm og gerikt ser ut som malt tre, men det tyvene møter, er en karm som ikke gir etter med det første.
Karmen lages i høyfast stål og utsatte deler, som f.eks. sluttstykke og innmontering, er forsterkede. Sikkerhetsbolten ved sluttstykket fester karmen til veggen.

 

Røyktette dører fra Daloc

 

Hvis det begynner å brenne i huset, er en Daloc sikkerhetsdør den beste beskyttelsen du kan ha. Dørbladet og stålkarmen omslutter isoleringen av mineralull og de innvendige forsterkningene. Dette betyr at ilden stoppes fra å trenge gjennom i minst 30 minutter. En tidsfrist som kan redde både liv og eiendom. Men når det brenner, er som oftest røyken og giftgassen farligere enn flammene. Med en Daloc sikkerhetsdør minimerer du risikoen for at røyken og giftgassene trenger inn fra den røykfylte trappeoppgangen. Dørbladet og -karmene i stål holder formen slik at tettheten i døren holder seg, og tetningslisten i sporet hindrer røyken i å finne veien inn gjennom eventuelle sprekker.

 

daloc sakerhetsdorr

 

Med en Daloc sikkerhetsdør kan du ta livet med ro. Flere lag stålplater og mineralull sammen med innvendige forsterkninger gir en svært sterk dørkonstruksjon. Sammen med flerpunktslåsen og de hakeformede sikkerhetstappene i bakkant, gir det totalt fem punkter som forbinder dørblad med karm. Dette gjør det nærmest umulig for tyven å bryte seg inn. 

Produktfakta sikkerhetsdører fra Daloc for leiligheter


Daloc S43 Sikkerhetsdør leilighet RC3

Daloc S43 Sikkerhetsdør leilighet RC3

30 min, 60 min
Opptil 50dB
EN 1627 RC 3
S200, Sa
Daloc S43 er utstyrt med en flerpunktslås og har høy innbruddsklassifisering. Egnede bruksområder for S43 er som entrédør til leiligheter i trapperom/oppganger.

Produktark S43

Daloc D43 Sikkerhetsdør RC3

Daloc D43 Sikkerhetsdør RC3

30 min
Opptil 50dB
EN 1627 RC 3
S200, Sa
Daloc D43 er en sikkerhetsdør som kombinerer stål og tre. Døren har en kjerne av stål og fronter i eksklusivt tre på inn- eller utsiden, eventuelt på begge sider. Trefronten produseres etter kundens ønske. D43 brukes først og fremst som entrédører for leiligheter i trapperom/oppganger.

Produktark D43

Daloc Y43 Sikkerhetsdør svalgang RC3

Daloc Y43 Sikkerhetsdør svalgang RC3

30 min
Opptil 50dB
EN 1627 RC 3
S200, Sa
EN 14351-1, EN 16034
Sikkerhetsdør Daloc Y43 er beregnet som ytterdør til boliger med svalganger eller på bakkenivå som er utsatt for vær og vind. I tillegg til beskyttelse mot regn, vind og kulde gir Daloc Y43 også førsteklasses beskyttelse mot innbrudd, brann og støy.

Produktark Y43

Daloc S33 (Y33) Sikkerhetsdør RC3

Daloc S33 (Y33) Sikkerhetsdør RC3

120 min, 30 min, 60 min
Opptil 50dB
EN 1627 RC 3
S200, Sa
EN 14351-1, EN 16034
Daloc S33 er innbruddsklassifisert i henhold til EN 1627 RC 3. Døren brukes ofte i hoteller, kontorer, legekontorer eller andre lokaler som må innbruddssikres. Daloc S33 kan også produseres i rustfritt stål.

Produktark S33