trappklattrare

Derfor er din inngangsdør viktigere enn du tror

 

En inngangsdør til en leilighet er ikke noe man vanligvis tenker så mye på. Likevel kan et enkelt bytte til en modern inngangsdør fra Daloc gjøre hjemmet ditt til et trygt og sikkert tilholdssted der du og familien kan føle dere tryggere enn noe annet sted. Sikkre inngangsdører fra Daloc har en smart og solid stålkonstruksjon som beskytter mot brann og gjør tilværelsen vanskelig for innbruddstyver. Den formstabile konstruksjonen tetter mot trekk, lyd og giftig røyk.

 

Hvordan bytter vi ut leilighetsdører? Hvor skal vi begynne?

Hvordan bytter vi ut leilighetsdører? Hvor skal vi begynne?

Uansett om det dreier seg om én eller mange dører, så er det egentlig ikke så komplisert å bytte dør. Forutsetningen er at dere tar tingene i rett rekkefølge. For at byttet skal gå så smidig som mulig for dere, har vi utarbeidet denne veiledningen. 

 

Les mer »

Gratis befaring i Oslo/Akershus

Ønsker du å erstatte din egen inngangsdør eller tilhører du en boligforening med mange leilighetsdører som skal skiftes? La oss hjelpe deg! Våre montørpartnere bytter en dør på under en halv dag. Send oss en epost til Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 90 01 84 07 for å få gratis befaring i Oslo/Akershus.