Robot vision Daloc Sikkerhetsdør

Hvorfor skal jeg velge Daloc Sikkerhetsdør?

Det enkleste svaret ville vært: Se på en annen dør!

Det er lett å tro at veldig store og tunge sikkerhetsdører skaper mest jobb for tyvene. Men på samme måte som en liten datamaskin kan være mye mer avansert enn en stor, kan en tynnere og mer elegant sikkerhetsdør fra Daloc være vanskeligere å forsere enn en dør som er både tyngre og større. Det er innsiden som avgjør.

Daloc Sikkerhetsdør er markedets mest avanserte.

Dørens motstandskraft er ganske enkelt en funksjon av konstruksjon og materiale. Alle våre sikkerhetsdører består av flere lag stålplater som omslutter isoleringen av mineralull og de innvendige forsterkningene. Karmen er laget av solid svensk stål. Den kraftige konstruksjonen stopper ikke bare tyvene. Selv ubehagelige dufter, lyd og trekk hindres i å trekke inn i leiligheten, og dette fører til et mer trivelig, roligere og tryggere hjem..

Klassifisert for innbrudd, brann og lyd

Hvor store vanskeligheter tyven støter på, angis ofte med sikkerhetsklasser. Våre dører er klassifisert som RC 3 eller RC 4. Uten å gå inn på sikkerhetstekniske detaljer betyr det at døren kan stå imot en tyv lenger enn hva han/hun er villig til å ta sjansen på. Dalocs sikkerhetsdører er også testet, sertifisert og produksjonskontrollert i Sverige for brann, branngass og lyd – i tillegg til innbrudd.

 

Dårlige nyheter for alle innbruddstyver.

Dårlige nyheter for alle innbruddstyver.

Med en Daloc sikkerhetsdør kan du ta livet med ro. Flere lag stålplater og mineralull sammen med innvendige forsterkninger gir en svært sterk dørkonstruksjon. Sammen med flerpunktslåsen og de hakeformede sikkerhetstappene i bakkant, gir det totalt fem punkter som forbinder dørblad med karm. Dette gjør det nærmest umulig for tyven å bryte seg inn.
En god sikkerhetsdør kan være forskjellen mellom liv og død.

En god sikkerhetsdør kan være forskjellen mellom liv og død.

Hvis det begynner å brenne i huset, er en Daloc sikkerhetsdør den beste beskyttelsen du kan ha. Dørbladet og stålkarmen i kraftig stål omslutter isoleringen av mineralull og de innvendige forsterkningene. Dette betyr at ilden stoppes fra å trenge gjennom i minst 30 minutter. En tidsfrist som kan redde både liv og eiendom.
Det er like viktig å stoppe røyken som ilden.

Det er like viktig å stoppe røyken som ilden.

Når det brenner, er som oftest røyken og giftgassen farligere enn flammene. Med en Daloc sikkerhetsdør minimerer du risikoen for at røyken og giftgassene trenger inn fra den røykfylte trappeoppgangen. Dørbladet og -karmene i stål holder formen slik at tettheten i døren holder seg, og tetningslisten i sporet hindrer røyken i å finne veien inn gjennom eventuelle sprekker.
Du hører forskjellen med en gang.

Du hører forskjellen med en gang.

Når du bytter til en Daloc sikkerhetsdør av stål, hører du forskjellen med en gang. Eller retter sagt, du hører ikke noe. Sammen med dørbladet og -karmen i metall, omslutter tetningslisten isoleringen av mineralull og de innvendige forsterkningene. Den motstandskraftige konstruksjonen kveler skrik og skrål fra trappeoppgangen og skaper en behagelig lydkomfort.
Stenger ute uønskede lukter.

Stenger ute uønskede lukter.

Mange mennesker plages med sigarettrøyk og andre ubehagelige lukter fra trappeoppgangen, og de tror at problemet ligger i dårlig ventilasjon eller isolering. En Daloc sikkerhetsdør er definitivt den beste beskyttelsen mot dette. Både dørbladet og stålkarmen er isolert med mineralull. I tillegg er både karmen og terskelen utstyrt med tetningslister. Dette danner en tett og formstabil konstruksjon som hindrer matos og kald trekk m.m. fra å trenge inn i leiligheten.
Høyere temperatur og lavere energikostnader.

Høyere temperatur og lavere energikostnader.

Den tette isoleringen i en Daloc sikkerhetsdør stanser kulden fra å trenge inn. I tillegg danner tetningslisten i karmen og terskelen en motstandskraftig beskyttelse mot kuldetrekk. Dette gir lavere energikostnader og et varmere og mer behagelig hjem.
Like flott som sikker.

Like flott som sikker.

Hvis du bytter til en sikkerhetsdør i stål, skal du ikke nødvendigvis gå på kompromiss med utseendet. Vår stolthet ligger både i sikkerheten og i designen. Materiale av høyeste kvalitet, vakre detaljer og skandinavisk, stilren design skaper et eksklusivt utseende. I tillegg til den vakre designen, bidrar det slitesterke materialet til at døren er svært holdbar. I tillegg kan du velge mellom flere attraktive farger og mønster.