hjem til en ny Daloc Sikkerhetsdør

Å skifte til en ny leilighetsdør er lett

 

Å skifte til en ny leilighetsdør er enklere enn du tror. Du leverer dine nøkler om morgenen og kommer hjem til en ny leilighetsdør – presis som det var. Vanskeligere er det ikke. Daloc Sikkerhetsdør monteres raskt og med minimale forstyrrelser. Dette er mulig på grunn av en smart og nøye testet konstruksjon og kompetansedyktige montører. Vi arbeider med utvalgte lokale forhandlere, og dermed har vi som produsent av sertifiserte sikkerhetsdører kontroll på hele kjeden, fra bestilling, via produksjon og frem til ferdigmonterte og overleverte sikkerhetsdører. 

 

Hvordan bytter vi ut leilighetsdører? Hvor skal vi begynne?

Hvordan bytter vi ut leilighetsdører? Hvor skal vi begynne?

Uansett om det dreier seg om én eller mange dører, så er det egentlig ikke så komplisert å bytte dør. Forutsetningen er at dere tar tingene i rett rekkefølge. For at byttet skal gå så smidig som mulig for dere, har vi utarbeidet denne veiledningen. 

 

Les mer »

 

Gratis befaring i Oslo/Akershus

Ønsker du å erstatte din egen leilighetsdør eller tilhører du en boligforening med mange leilighetsdører som skal skiftes? La oss hjelpe deg! Våre montørpartnere bytter en leilighetsdør på under en halv dag. Send oss en epost til Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 90 01 84 07 for å få gratis befaring i Oslo/Akershus.