Vi produserer stålkarmene våre til tredørene i vår egen ståldørfabrikk – alt fra en og samme produsent. Komfortabelt for deg, selvsagt for oss

Stålkarmer til tredører

Vår stålkarm produseres med stor innsikt i detaljenes betydning for funksjon, levetid og utseende. I tillegg produserer vi stålkarmene våre til tredørene i vår egen ståldørfabrikk – alt fra en og samme produsent. Komfortabelt for deg, selvsagt for oss.

Stålkarmer for tøffe tak

Stål og dører går hånd i hånd på Daloc – og det samme gjelder stål og karmer. Å kombinere tredører med stålkarmer blir ikke pent bare ut fra et estetisk perspektiv, det er også klokt ut fra et økonomisk- og bærekraftperspektiv. Vi vet at man i visse miljøer ganske enkelt ønsker tredører. Men hvordan blir det om tung bagasje på hjul slår inn i en karm av tre? Eller om man dag ut og dag inn risikerer å kjøre sykesenger inn i karmen? I slike tilfeller kan det være et godt valg å kombinere en tredør med en stålkarm.

Stålkarmer og dørblad fra en og samme leverandør gir enklere prosjektering og innkjøp

Som Skandinavias største ståldørprodusent ser vi det som en selvfølge at våre karmer alltid holder samme høye kvalitet – uansett om det er en ståldør eller en tredør stålkarmen skal bære. Vi produserer stålkarmene våre til tredørene i vår egen ståldørfabrikk. Du får dermed alle komponenter fra en og samme produsent, og dette gjør det svært enkelt for deg ved prosjektering.

Daloc stålkarm

Vår stålkarm har en gjennomtenkt konstruksjon. Egenskapene til karmene er testet av RISE (tidligere SP) og er sertifisert av RISE Certifiering. De er beregnet på rom med ekstra stor slitasje, for eksempel i sykehus, servicebygg, hoteller, stormarkeder, idrettsanlegg og industrien. Daloc stålkarm holder mål uansett brann- og klassifiseringskrav – for alt fra uklassifiserte massive innerdører til tredører i brannklasse EI60 med branngasstetthet Sa og S200 samt lydreduksjon opptil Rw 44 dB.

 

 

Konstruksjon

Konstruksjon

Våre stålkarmer leveres som standard ferdigisolerte, satt sammen og utstyrt med integrert tetningslist. Ingen ekstra jobb på byggeplassen! I sin grunnutførelse fremstilles de av kaldvalset 1,5 mm høyfast stål, men er også å få i rustfri utførelse, og utstyres med tappbærende hengsler i elforsinket utførelse. Karmene er profilbøyd for å oppnå maksimal stivhet og stabilitet. Vår stålkarm fås uten gerikt, med gerikt eller med gerikt på begge sider.

Montering

Montering

Våre stålkarmer leveres med ferdigmonterte karmhylser for rask og smidig montering. Stålkarmen er utstyrt med våre grundig testede karmhylser som justeres med unbrakonøkkel. Samtlige karmhylser kan justeres i ettertid og øker karmens stabilitet. Mot bestilling kan vi levere komplette monteringssett der riktig skrue og veggplugg følger med. Til sammen sparer dette deg både for frustrasjon, tid og penger – pluss at du kan være sikker på at klassifiseringskravene er oppfylt.

KONTAKTSKJEMA

Kontakt Daloc

* Obligatorisk informasjon
Du glemte e-postadresse.
Du har glemt navnet.
Du glemte Poststed.
Du har glemt telefonnummeret.
Du glemte meldingen.
Invalid Input