Dalocs inngangspartier

Inngangsparti i stål YEP 66

Dalocs inngangsparti YEP66 bygger på et tradisjonelt modulsystem som kjennetegnes av stor valgfrihet og er dimensjonert for å tåle store belastninger over lang tid.

Stilrent, stabilt og holdbart

Inngangen er på mange måter byggets eller lokalets ansikt utad. Den sammenfatter arkitekturens ulike deler i et interessant blikkfang, samtidig som den gjør innemiljøet hyggeligere, varmere og stillere. Dalocs inngangspartier gjør alt dette og er dimensjonert for å tåle store belastninger over lang tid, i alle typer klima.

Inngangspartier for strenge krav og lang levetid

Dalocs inngangspartier er produsert i varmgalvanisert stål og er dimensjonerte for strenge krav og lang levetid. Partiene er oppbygd av moduler i et system som gjør at vi kan levere i ulike kombinasjoner og valgfrie farger. Konstruksjonen bygger på en formstabil, uktresistent og organisk isolasjonskjerne med lang levetid.

Partienes ulike deler er enkle å transportere, håndtere og montere på grunn av at mindre enheter monteres sammen på stedet. Ved behov er det enkelt å bytte ut utvalgte eller skadede deler.

Klassifiseringer

Samtlige partier er CE-merket i henhold til EN 14351-1 og klimatestet i henhold til EN 1121. Lyddemping Rw 37 dB. Som tilvalg kan de innbruddsklassifiseres i klasse RC2 i henhold til EN 1627. Inngangspartiet er testet av og produsert under kontroll av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

 

Daloc YEP66


Daloc YEP 66 Inngangsparti

Daloc YEP 66 Inngangsparti

EN 1627 RC 2
EN 14351-1
Utvendig inngangsparti i stål til f.eks. trappeoppganger. YEP 66 beskytter mot vær og vind m.m.

Produktark YEP66