Dalocs inngangspartier

Inngangsparti i stål YEP 66

Dalocs inngangsparti YEP66 bygger på et tradisjonelt modulsystem som kjennetegnes av stor valgfrihet og er dimensjonert for å tåle store belastninger over lang tid.

Stilrent, stabilt og holdbart

Inngangen er på mange måter byggets eller lokalets ansikt utad. Den sammenfatter arkitekturens ulike deler i et interessant blikkfang, samtidig som den gjør innemiljøet hyggeligere, varmere og stillere. Dalocs inngangspartier gjør alt dette og er dimensjonert for å tåle store belastninger over lang tid, i alle typer klima.

Inngangspartier for strenge krav og lang levetid

Dalocs inngangspartier er produsert i varmgalvanisert stål og er dimensjonerte for strenge krav og lang levetid. Partiene er oppbygd av moduler i et system som gjør at vi kan levere i ulike kombinasjoner og valgfrie farger. Konstruksjonen bygger på en formstabil, uktresistent og organisk isolasjonskjerne med lang levetid.

Partienes ulike deler er enkle å transportere, håndtere og montere på grunn av at mindre enheter monteres sammen på stedet. Ved behov er det enkelt å bytte ut utvalgte eller skadede deler.

Klassifiseringer

Samtlige partier er CE-merket i henhold til EN 14351-1 og klimatestet i henhold til EN 1121. Lyddemping Rw 37 dB. Som tilvalg kan de innbruddsklassifiseres i klasse RC2 i henhold til EN 1627. Inngangspartiet er testet av og produsert under kontroll av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

 

Daloc YEP66


Daloc YEP 66 Inngangsparti

Daloc YEP 66 Inngangsparti

Opp til Rw 37dB
EN 1627 RC 2
EN 14351-1
Utvendig inngangsparti i stål til f.eks. kontor, flerbolighus og butikker. YEP 66 demper lavfrekvent støy fra trafikk, maskiner, natur m.m., samt holder fukt, vind og kulde ute.

Produktark YEP66