Rustfri dør Daloc S66

Rustfrie ståldører

Dalocs rustfrie dører og porter gir effektiv beskyttelse mot korrosjon i miljøer der det stilles høye krav til korrosjonsbeskyttelse. For eksempel tunneller og bygninger med aggressiv atmosfære.

To utførelser; rustfri syrefast og rustfri

Våre rustfrie ståldører og stålporter er tilgjengelige i to utførelser; rustfri syrefast og rustfri. De gir begge effektiv beskyttelse mot korrosjon og tilsvarer korrosivitetsklasse C4 og C5-I i henhold til EN ISO 12944-2. I miljøer der det stilles svært høye krav til korrosjonsbeskyttelse, anbefaler vi rustfri syrefast utførelse. For eksempel tunneller, industrilokaler og andre bygninger med aggressiv atmosfære. I andre miljøer velger du en rustfri utførelse.

Rustfrie ståldører og -porter

Daloc rustfrie ståldører og -porter er brannklassifiserte og tilbys i en mengde størrelser fra enkeltdører til tofløyede porter. Uavhengig av størrelse og korrosjonsbeskyttelse er det en veltestet konstruksjon som er sterk og tøff. Den kan tilpasses ulike miljøer når det gjelder korrosjonsbeskyttelse, størrelse og tilbehør. Bladet kan for eksempel være utstyrt med glassåpning og samtidig beholde sine brannbeskyttende egenskaper. Uansett hvilken utførelse eller størrelse du velger, er S66 sterk og robust, men også vakker i sin rustikke enkelhet.

Døren/porten leveres med kulelagrede rustfrie hengsler. Hvis den er tofløyet, leveres den med påskrudd anslagsprofil på det passive portbladet. Skåtefløyen har hevearmsskåte i rustfritt materiale som standard. Alle dører/porter, uansett størrelse, har børstet/slipt overflate som er dekket av en transportbeskyttelsesfilm.

 

Daloc S66


Daloc S66 (Y66) Rustfri dør, Ståldør

Daloc S66 (Y66) Rustfri dør, Ståldør

60 min
EN 14351-1, EN 16034
Daloc S66 finnes i varmgalvanisert utførelse samt i to rustfrie utførelser. Er målet først og fremst å få en rustfri overflate, kan rustfri platekvalitet velges, men i miljøer der det stilles høye krav til korrosjonsbeskyttelse, f.eks. tuneller, industrilokaler og andre bygninger med aggressiv atmosfære, er det anbefalt å bruke rustfri syrefast utførelse (maks. størrelse veggåpning 2870x2900).

Produktark S66