tredør fra Daloc på fritidsklubb

Tredører og ståldører fra én leverandør

Vi har utviklet og produsert brann-, støy- og innbruddssikre dører i tre og stål siden 1942. Kort fortalt: Dører med klare formål.


Daloc har et bredt sortiment av branndører, lyddører og sikkerhetsdører, både med hensyn til klassifiseringer og estetikk. En unik fordel er at vi kan levere dører i både tre og stål med samme utseende. De kan stå side om side i et miljø, men oppfylle helt forskjellige klassifiseringskrav. Og du kan stole på kunnskapen og ekspertisen vi sitter på, uavhengig av hvilken del av byggeprosessen du er involvert i. Det betyr at du unngår unødige kostnadsoverskridelser og ubehagelige overraskelser.

Alle typer av ståldører og tredører

Vi kan levere alle typer dører, fra uklassifiserte, massive innerdører til klassifiserte ståldører, stålfelter, branndører, lyddører, arkivdører, arrestdører, sikkerhetsdører og høysikkerhetsdører med eksplosjonsbeskyttelse.

 

Dørkatalogen

Dørkatalogen

I den nettbaserte dørkatalogen finner du detaljert produktinformasjon, teknisk informasjon, bilder, tegninger og mer, knyttet til våre tredører og ståldører..

Gå til Dørkatalogen»

Tredører og glassfelter

Tredører og glassfelter

Dalocs tredørsortiment er nå bredere enn noensinne. Velg mellom finerte, laminatkledde og malte dører.

Les mer om tredører fra Daloc»

Ståldører

Ståldører

Dalocs ståldører finnes i mange klassifiseringer og utførelser. Det finnes moderne ståldører som egner seg for offentlige miljøer, f.eks. i kinolobbyen, og tradisjonelle ståldører for blant annet fyrrom, kjellere og parkeringshus.

Les mer om Dalocs ståldører»
Les mer om rustfrie ståldører»

Sikkerhetsdører

Sikkerhetsdører

Daloc er Nordens ledende produsent av sikkerhetsdører, og i sortimentet finnes sikkerhetsdører som beskytter mot innbrudd, skudd, eksplosjoner og elektromagnetiske forstyrrelser (EMI).

Les mer om Daloc sikkerhetsdører»

Referanser

Referanser

Ta en titt på dører fra Daloc i sitt rette miljø. Bildene viser noen av dørene vi har levert til hoteller, konserthus, skoler og kontorer over hele Norden.

Se på referanseobjekter»