Sikrere og mer komfortabel bolig med Daloc Sikkerhetsdør

Sikrere og mer komfortabel bolig med Daloc Sikkerhetsdør

På tide med en fornyelse

Når vi føler at kjøleskapet, komfyren eller TV-en er umoderne og gammeldags, bytter vi dem gjerne ut. Døren derimot får sjelden samme omtanke, til tross for at den er det første som både budne og ubudne gjester møter. Forskjellen mellom en sikkerhetsdør og en “vanlig” dør er enorm, både når det gjelder konstruksjon og materiale. Men det er også en forskjell på en sikkerhetsdør og en sikkerhetsdør. Det er lett å tenke at det er de store og tunge sikkerhetsdørene som gir tyven de største utfordringene. Men det er innsiden som avgjør. Motstandskraften i døren er en kombinasjon av konstruksjon og materiale. Ønsker du å erstatte din egen dør eller tilhører du en boligforening med mange dører som skal skiftes? Våre montørpartnere bytter en leilighetsdør på under en halv dag.

Vår stolthet ligger både i sikkerheten og i designe

Hvis du bytter til en sikkerhetsdør i stål, skal du ikke nødvendigvis gå på kompromiss med utseendet. Vår stolthet ligger både i sikkerheten og i designen. Materiale av høyeste kvalitet, vakre detaljer og skandinavisk, stilren design skaper et eksklusivt utseende. I tillegg til den vakre designen, bidrar det slitesterke materialet til at døren er svært holdbar. 

Skreddersy din egen sikkerhetsdør

Bor du i svalgang? Vil du ha en sikkerhetsdør med trefølelse? Ekstra sikkerhet? Innadslående dør? Med Dalocs brede sortiment og alle alternativene for utførelse, er det enkelt å tilpasse dørene etter smak og stilen og alderen på leiligheten. Du kan i stor grad selv velge farge, mønster og tillegg.

 

Daloc sikkerhetsdorer